Δεύτερη θέση η Ασένοβα στο Ε3 της Καλαμάτας

Με οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα τένις της Τέντας και της Παραλίας Καλαμάτας το τουρνουά Ε3 κατηγοριών Κ16 και Κ12 ετών της ΣΤ’ Ένωσης, με διοργανωτή τον ΟΑ Καλαμάτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την καλύτερη εμφάνιση από πλευράς ΟΑΚ πραγματοποίησε η Γκέρι Ασένοβα η οποία μετά από πολύ καλές εμφανίσεις έφτασε στον τελικό της κατηγορίας Κ16.

Η Ασένοβα νίκησε με την σειρά τις Ζωγράφου (ΟΑ Κορίνθου), Ζούγρα (Ζακυνθινός) ενώ ηττήθηκε από την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) στον τελικό.

Η Βασιλοπούλου είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο της Μαριάννας Παπακωνσταντίνου, μετά από μάχη που κρίθηκε στο τάϊ μπρέικ.

Η Λήδα Μπλουγουρά, η Γεωργία Ποντίκη και η Ματίνα Λαμπροπούλου έφτασαν στα προημιτελικά στην κατηγορία Κ12 κοριτσιών επικρατώντας των Αποστολίδη (ΑΕΚ Τρίπολης), Μαγουλά (Κεφαλληνιακός), Βινιέρη (Κεφαλληνιακός), αντίστοιχα.

Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκαν οι Ηλιάνα Αθανασοπούλου, Βάσια Μιχαλοπούλου.

Στην κατηγορία Κ16 αγοριών οι Ντύλαν Παπανικολάου και Φώτης Φωτεινόπουλος πέρασαν bye στους “16” όπου γνώρισαν την ήττα από τους Μπίτσικα (ΑΟΑ Πατρών) και Κυριακόπουλο (ΑΟΑ Πατρών), αντίστοιχα.

 

 

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top