Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις παρουσία Παν. Νίκα

Σε μια ζεστή και οικογενειακή γιορτή, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας έκοψε την βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά και βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν ιδιαίτερα το 2018.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας ο οποίος έκοψε την πίτα μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Διονύση Λαμπρόπουλο.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αφού εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε μεταξύ τόσο μεγάλου αριθμού παιδιών συνεχάρη τον ΟΑΚ για τις αγωνιστικές του επιτυχίες όπως επίσης και για το γεγονός πως συντηρεί άψογα τις εγκαταστάσεις του.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κ. Νίκας στα 49 στρέμματα της Δυτικής Παραλίας, τα οποία δεν πέρασαν στον έλεγχο του υπερταμείου και η αξιοποίησή τους θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα επέκτασης των εγκαταστάσεων του ομίλου με την προσθήκη γηπέδων.

“Είσαστε η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ένας σύλλογος για να βοηθήσει γενικότερα την κοινωνία και σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων των καλαματιανών”, κατέληξε ο κ. Νίκας.

Χαιρετισμούς απηύθηναν τόσο ο πρόεδρος του ομίλου Δ. Λαμπρόπουλος όσο και ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, βράβευσε τρεις αθλήτριες οι οποίες διακρίθηκαν ιδιαίτερα, τις Βάσια Μιχαλοπούλου, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Γκέρι Ασένοβα.

Τυχερή της πίτας, κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε αθλητικό εξοπλισμό, ήταν η Αγγελική Κουλουμπού.

 

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top