Σπουδαία διπλή επιτυχία της Παπακωνσταντίνου στο Ε2 των Χανίων

Με σπουδαία διπλή επιτυχία και ιστορική για τα χρώματα του ΟΑ Καλαμάτας, συμμετοχή σε δυο τελικούς Πανελλήνιου τουρνουά τένις, επέστρεψε από τα Χανιά η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου!

Η 12χρονη φέρελπις τενίστρια του ΟΑΚ κατέλαβε την 1η θέση στο διπλό και την 2η θέση στο απλό κοριτσιών (Κ12) του Πανελλήνιου τουρνουά Ε2, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο τετραήμερο των αγώνων (20 έως και 23 Οκτωβρίου) που διοργάνωσε ο ΑΟ Σούδας.

Η Παπακωνσταντίνου ήταν σαρωτική στο απλό και έφτασε στον 4ο φετινό της τελικό σημειώνοντας τέσσερις νίκες χωρίς να χάσει game! Επικράτησε των Ράλλη Κ. (Αίολος Ιλίου), Ηλιάκη Α. (ΟΑ Ρεθύμνου), Ρεντούμη Μ. (ΣΑ Ραφήνας), Τζιβελέκη Α. (Γ.Ο.Περιστερίου-Παλάσκας).

Στον τελικό έδωσε μεγάλη μάχη με την Αλεξάνδρα Μάγια του ΑΟΑ Φιλοθέης, χάνοντας τα δυο σετ στις λεπτομέρειες 7-5, 7-5, μετά από δίωρο αγώνα!

Στο διπλό κοριτσιών η Παπακωνσταντίνου αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την αντίπαλό της στον τελικό, Αλεξάνδρα Μάγια.

Κατάκτησαν άνετα την πρώτη θέση, παρά την κούραση της τελευταίας ημέρας όπου έδωσαν συνολικά τρείς αγώνες, σημειώνοντας νίκες επί των Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) - Βογιατζάκη (ΟΑ Σούδας), Κρανιά (ΑΣ Πάρνηθα) - Ρεντούμη (ΣΑ Ραφήνας), Ζαχαράκη -Λαμπράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στον τελικό των Παντζελιουδάκη-Πρωϊμάκη (ΑΟ Σούδας).

Στο Πανελλήνιο τουρνουά των Χανίων βρέθηκαν επίσης από πλευράς ΟΑ Καλαμάτας η Γκέρι Ασένοβα και η Αγγελική Κουλουμπού που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Κ16 και αποκλείστηκαν στην φάση των “16”.

Ο προπονητής του ΟΑ Καλαμάτας, Χρήστος Χριστόπουλος μιλώντας για την παρουσία των τριών κοριτσιών στην Κρήτη ανέφερε:

Η Μαριάννα μπήκε στον τελικό σχεδόν αλάνθαστη. Δεν έχει ξαναγίνει σε Πανελλήνιο τουρνουά 48-0 γκέιμ σε τέσσερα ματς. Ήταν πολύ συγκεντρωμένη, με αυτοπεποίθηση και έβγαλε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες, τα δυο κορίτσια ήταν κοντά, ενώ σε κάποιους καθοριστικούς πόντους η Μαριάννα δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Η Γκέρι με την Αγγελική έδειξαν καλά στοιχεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε ώστε να καλύψουμε τις αδυναμίες που έχουν. Γενικά, η ομάδα πάει όλο και καλύτερα στα τουρνουά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα”.

 

 

 

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top