Ενωσιακό Πρωτάθλημα 12 & 16 ετών Ο.Α.Καλαμάτας

Ο Ο.Α.Καλαμάτας, σε συνεργασία με την ΣΤ' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου διοργανώνει το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης για τις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια έως 12 και έως 16 ετών στις 21-22 Οκτωβρίου 2017.

Update:

Με 3 Καλαματιανές αθλήτριες στους ημιτελικούς κοριτσιών έως 12 ετών συνεχίζει η δεύτερη και τελική μέρα του τουρνουά! Δείτε τα αποτελέσματα των πρώτων γύρων του Σαββάτου και το πρόγραμμα της Κυριακής!

Update:

Τις πρώτες τρεις νικητήριες θέσεις κατέκτησαν αθλήτριες του Ο.Α.Καλαμάτας, στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου, με λίγο πάνω από 100 συμμετοχές από την γεωγραφική Περιφέρεια Πελοποννήσου και νήσων Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία έως 12 ετών,  η Γκέρη Ασένοβα στέφθηκε νικήτρια του τουρνουά, έπειτα από 2,5 ώρες αγώνα με ανατροπή στον τελικό κόντρα στην Ναταλία Τζούμπα και σκορ 4-6 7-6 7-6! Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, η οποία ηττήθηκε στο τρίτο σετ από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ασένοβα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλαματιανός σύλλογος εκπροσωπήθηκε με τέσσερις αθλήτριες στην τελική 8δα στα κορίτσια 12ρια, καθώς και η Στέλλα Ρήγα προκρίθηκε στα προημιτελικά αλλά έχασε από την συμπαίκτρια της Παπακωνσταντίνου. Και οι τέσσερις αθλήτριες ξεπέρασαν τον εαυτό τους πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με ατομικά ρεκόρ επιδόσεων.
Είναι επίσης η πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου που αθλητές ή αθλήτριες του Ο.Α.Καλαμάτας τερματίζουν στις πρώτες 3 θέσεις στην ίδια κατηγορία σε επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά της ομοσπονδίας.
Συνημμένα αρχεία:

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top