Ενωσιακό Πρωτάθλημα 12 & 16 ετών

Ο Ο.Α.Καλαμάτας διοργανώνει σε συνεργασία με την ΣΤ' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης το Ενωσιακό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών στις εγκαταστάσεις της δυτικής παραλίας και Τέντας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 95 αθλητές από Πελοπόννησο και δυτική Ελλάδα εκ των οποίων οι εξής Καλαματιανοί αθλητές: Αγγελική Κουλουμπού (Κ16), Γιώργος Τσούκλερης, Αναστάσης Πάστρας, Φώτης Φωτεινόπουλος (Α16), Ηλίας Παναγέας (Α12), Γκέρη Ασένοβα, Ξένια Τσάλτα, Στέλλα Ρήγα, Θεοδώρα Σούμπλη, Λυδία Ζέρβα (Κ12).

Οι ώρες προσέλευσης των αθλητών θα ανακοινωθούν εδώ σε συνεννόηση με τον επιδιαιτητή των αγώνων με το πέρας της προθεσμίας απόσυρσης αθλητών, την Πέμπτη 14:00.

Update 16/3/17: Ανακοινώθηκαν οι ώρες sign in από τον επιδιαιτητή των αγώνων!

Ανακοίνωση: Τα παιδιά από Ζάκυνθο και Πάτρα μπορούν να κάνουν τηλεφωνικό sign in κατά την επίσημη ώρα της κατηγορίας τους. Τα αγόρια 16ρια από αυτές τις περιοχές δεν θα αγωνισθούν πριν τις 11:00! Τα αγόρια 12ρια από αυτές τις περιοχές θα πρέπει να είναι το αργότερο στις 11:00! Η γραμματεία αγώνων θα λάβει υπόψη τις ανάγκες των αθλητών που μετακινούνται με πλοίο. Τα αγόρια 16ρια θα αγωνιστούν στα νέα γήπεδα της Τέντας. Όλες οι άλλες κατηγορίες στα γήπεδα παραλίας!

 

Update 20/3/17: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα!!!

 

 

Συνημμένα αρχεία:

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top