Κοπή πίτας ακαδημίες τζούνιορ 2016

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τις ακαδημίες τζούνιορ. Ο τέως πρόεδρος του Δ.Σ. ο γαστρεντερολόγος κ. Γεράσιμος Κουνάδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκφράζοντας την χαρά του που παρά τις δύσκολες συνθήκες οι Καλαματιανοί φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει πλέον το τένις και συνεχίζουν και φέρνουν τα παιδιά να αθλούνται. Επίσης, ευχήθηκε στα παιδιά επιτυχίες για το νέο έτος τόσο στα μαθήματα όσο και στα γήπεδα!

Ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Χριστόπουλος, εγκώμιασε την προσπάθεια των αθλητών του Ο.Α.Καλαμάτας και συνεχάρει την Αγγελική Κουλουμπού και τον Παναγιώτη Καρελά για τις διακρίσεις τους στα τουρνουά το 2015. Συμβούλευσε τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις αλλά και στα μαθήματα και ότι το τένις θέλει να έχουν επιμονή και υπομονή.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως όταν ρωτήθηκαν τα παιδιά αν θα χαιρόντουσαν να παίζουν και οι γονείς τους τένις για να μοιραστούν την χαρά του αθλήματος οικογενειακώς όλα μαζί με δυνατή φωνή φώναξαν ΝΑΙ!

Το φλουρί έτυχε στην μικρότερη μαθήτρια τις ακαδημίας, την μόλις 5χρονη Κρίστυ, ενώ στην κλήρωση που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Κουβάτση κέρδισε μία εβδομάδα στο Kalamata Summer Tennis Camp!

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top