Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας είχε την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας 21-23 Οκτωβρίου. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το ταμπλό των Ανδρών, με τους Πέτρο Βάκαλο (112 ΠΜ), Γιάννη Αρναουτάκη (114 ΠΜ), Κωνσταντίνο Μανιατάκη (ΣΤΥΑ) και Δημήτρη Κωστάκο (ΣΙ) να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την είσοδο στον τελικό!

Στις γυναίκες νικήτρια η Ελένη Τοψίδου (ΟΛΚΑ/ΓΕΑ), η οποία κέρδισε με 2-0 σετ την Μαριάννα Παναγούλη (ΚΕΑ).

Οι Μεσσήνιοι αεροπόροι της 120 ΠΕΑ Δημήτρης Τσακόπουλος και Αναστάσιος Παντελίδης κατάφεραν να φτάσουν στον προημιτελικό γύρο, ενώ δυνατή ήταν συνολικά η παρουσία της μονάδας με τους Παναγιώτη Παναγόπουλο, Ηλία Κουντάνη, Γιώργο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Παναγιωτόπουλο να αγωνίζονται στο τουρνουά. Ο Μεσσήνιος Βασίλης Δρακόπουλος εκπροσώπησε την 124 ΠΒΕ Τρίπολης όπου υπηρετεί.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά με επικεφαλή τον Παναγιώτη Φωτίου του αθλητικού τμήματος της Π.Α. και την Ανθή Μυλωνάκη, αργυρή ολυμπιονίκη το 2004 στο πόλο, ευχαρίστησαν τον Ο.Α.Καλαμάτας για την τεχνική υποστήριξη στην άψογη διεκπεραίωση του τουρνουά και έδωσαν ραντεβού για μελλοντικές εκδηλώσεις, καθώς οι εγκαταστάσεις αλλά και ο ζήλος των ανθρώπων του συλλόγου άφησαν θετικές εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε στις απονομές από το μέλος του Δ.Σ. Στράτο Πανταζίδη, ο οποίος και δέχθηκε την τιμητική πλακέτα από την οργανωτική επιτροπή της Π.Α.

Ευχαριστήρια λόγια δέχθηκε και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος υποστήριξε σε κάθε φάση της διοργάνωσης την επιτροπή με την τεχνογνωσία του.

 

 

        

             

     

   

                                   

                  

Go to top