HomeΟ ΌμιλοςΠροπονητική Ομάδα

                                                                                                                                               

Προπονητική Ομάδα

Χρήστος Χριστόπουλος

Ο Χρήστος είναι πρώην αθλητής του ιστορικού Ο.Α.Αθηνών. Πήρε μεταγραφή στον Ο.Α.Καλαμάτας και συνέβαλε σημαντικά στην πορεία του συλλόγου προς την Α1 Εθνική κατηγορία (1998-2001 & 2007). Σαν αθλητής είχε διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κατακτώντας 5 τίτλους σε επίπεδο τζούνιορ και 2 σε επίπεδο ανδρών ενώ αποτελούσε μέλος της επίλεκτης Στυρίας και αγωνιστικών ομάδων διασσυλογικών πρωταθλημάτων στην Αυστρία (ASV Graz, TC Weiz Raiffeisen) και Ουγγαρία (TC Keszthely).

Είναι κάτοχος διπλώματος οικονομικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Karl Franzens και της σχολής προπονητών τένις Αυστρίας. Εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο οργανισμό προπονητών παγκοσμίως (www.ptrtennis.org) εκπαιδεύοντας και πιστοποιώντας προπονητές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι ο μοναδικός Έλληνας Cardio Tennis Trainer και έχει φέρει στην Ελλάδα το καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά κάτω των 5 ετών, tenniswhizz.

Από το 1998 εργάστηκε στην σχολή Pramberger και από το 2003 ήταν παράλληλα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κωφών Αυστρίας (3η θέση Deaflympics 2005, Australia) και tour coach για ανήλικους αθλητές υψηλού επιπέδου. Συνεργάστηκε με περισσότερους συλλόγους και φορείς, διοργανώνοντας tennis camp στην Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία.

Στην Ελλάδα από το 2006 έχει τελέσει προπονητής και μετέπειτα τεχνικός διευθυντής στην Athens Tennis Academy, στο Atlantis Sports Club, και λειτούργησε για δυο χρόνια δική του ακαδημία στο ΟΑΚΑ, όπου μπόρεσε μεταξύ άλλων να πλασσάρει στην 3η και 5η θέση αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών. Παράλληλα έχει προπονήσει ατομικά αθλητές με στόχο την αθλητική υποτροφία σε πανεποστήμια των Η.Π.Α. έχοντας 100% επιτυχία.

Από τον Σεπτέμβριο 2013 είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ομίλου μας αναλαμβάνοντας την επιμέλεια των προγραμμάτων και την συνεχή μετεκπαίδευση της προπονητικής ομάδας με σκοπό την δημιουργία μιας ευρείας βάσης πολλά υποσχόμενων αθλητών.

 

Κατερίνα Σταμούλη


Η Κατερίνα είναι πρώην αθλήτρια με διακρίσεις σε Ενωσιακό και Πανελλήνιο επίπεδο με τον σύλλογο Σ.Ο.Α.Καρδίτσας "Φωκιανός". Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα το τένις, αποφάσισε από νωρίς να κάνει την αγάπη της για το άθλημα ταυτόχρονα και επάγγελμα.

Έχει πιστοποιηθεί από τον PTR στην διδασκαλία ενηλίκων και παιδιών κάτω των 10 ετών καθώς και στο καινοτόμο πρόγραμμα fitness "Cardio Tennis"

Παράλληλα με τις σπουδές τις οργάνωσε την ακαδημία του συλλόγου Νιγρίτα Σερρών, ενώ από το 2005 εργάστηκε στην Athens Tennis Academy για έξι συνεχή έτη, και μετέπειτα στο Atlantis Sports Club.

Από τον Σεπτέμβριο 2013 έχει αναλάβει προπονήτρια στον σύλλογο μας για την ανάπτυξη των μικρών μας αθλητών.

 

Παναγιώτης Σταυριανέας

Ο Πάνος είναι πρώην αθλητής από τις ακαδημίες του συλλόγου με σημαντικές διακρίσεις στα εφηβικά πρωταθλήματα (1ος στο Παμπελοπονησιακό στα 16ρια, 15ος στην Πανελλήνια κατάταξη) καθώς και στα τουρνουά Ανδρών (3ος στην Πανεπιστημιάδα 2004 μικτό διπλό, νικητής σε τοπικά τουρνουά Μεσσηνίας, συμμετοχή σε Διεθνή τουρνουά Ανδρών). Είναι επίσης στέλεχος της ομάδας που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Πτυχιούχος Ιστορίας από την Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό South Eastern European Studies του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Πάνος ολοκλήρωσε με επιτυχία και την σχολή προπονητών της Γ.Γ.Α. το 2002.

Έχει εργαστεί σε καλοκαιρινά camp στον σύλλογο το 2006, 2007 και από τον Σεπτέμβριο 2013 συγκαταλέγεται στην προπονητική ομάδα αναλαμβάνοντας τμήματα ενηλίκων.

 

Σοφία Αποστολοπούλου

Η Σοφία είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα τένις και ήρθε στην ομάδα μας τον Σεπτέμβριο 2015!

 

 

Go to top